Betongulve

Det er blevet supermoderne at have et hjem, der udstråler seriøsitet, klasse og stil, men på samme tid også fremstår rustikt og råt de rigtige steder. Kontrasten mellem det sarte og det rå er et ønske mange har når de indretter deres hjem; det er her betongulve kommer ind i billedet.

Betongulve giver dig muligheden for at give dit hjem et råt udtryk, men uden at klassen, finessen og elegancen går tabt undervejs. Det er moderne, det er moderigtigt og det er hamrende smart. Det kan være en kæmpe opgave at rive gammelt gulv op og efterfølgende lægge nye betongulve, hvorfor brugen af microcement fra Isomat Nordic er enormt fordelagtig; den kan anvendes på allerede eksisterende overflader, og den transformerer på overbevisende vis dine mosaikgulve eller andet til flotte, moderne betongulve.

En ny form for betongulve

Microcement fra Isomat Nordic gør det muligt at skabe betongulve på en nem og billig måde. Materialet kan, som nævnt, nemt påføres allerede eksisterende gulve/overflader, så du slipper for at skulle begynde forfra. Du kan allerede i dag gå i gang med at gøre dit hjem rustikt og råt på den helt rigtige måde med vores løsning indenfor betongulve.

Udover at være nemt og billigt, så kræver vores microcement blot at der lægges et ganske tyndt lag ovenpå et allerede eksisterende gulv – her snakker vi blot nogle få millimeter! Dette er med til at sikre, at dine nye betongulve ikke ødelægger allerede eksisterende proportioner og mål i det rum du ønsker dine nye gulve i.

Står du og vil modernisere dit hjem, så start allerede i dag med vores smarte løsninger for rustikke og rå betongulve.

Betongulve med microcement fra Isomat Nordic

Der er generelt en lang række fordele ved at vælge at anvende microcement til at forvandle sit hjem til et hjem med betongulve. I 2019 forsætter trenden med betongulve da også – en trend der egentlig startede primært på badeværelser, men med tiden er flyttet ud i hjemmet til både køkkener, værelser og i stuen.

Udover at være nemt at påføre, så er vores microcement også enormt slidstærk og egner sig derfor ekstremt godt til overflader der bliver slidt en del på. Det er således ikke blot et ”look” af betongulve, men også en modstandsdygtighed der nærmest er tilsvarende.

Står du og overvejer at lave betongulve i dit hjem med anvendelse af microcement, så er Isomat Nordic muligvis markedets absolut bedste. Vi kan altid stå fuldstændig inde for de produkter vi leverer, og desuden bryster vi os af altid at være konkurrencedygtige når det kommer til pris.

Kontakt Isomat Nordic i dag og hør meget mere om vores mange løsninger for betongulve

Vi sidder klar på tlf. +45 31 34 50 34 eller e-mail info@isomatnordic.com, og du er altid velkommen til at kontakte os hvis du ønsker yderligere oplysninger, rådgivning eller blot vil snakke om vores produkter.