Betonlook gulv

Isomat Nordic har et stort udvalg af microcement, så du kan give dit gulv præcis det betonlook du ønsker dig. Det er absolut højeste mode med et rustikt udtryk i hjemmet, og et gulv med betonlook vil uden tvivl være med til at give dit hjem et sådant udtryk.

Den urbane ’New Yorker’ stil med store, matte og rå overflader har i mange år været en af de mest populære indretningsstile, og det ser kun ud til at fortsætte sådan. Hop med på moden og giv dit gulv et fantastisk betonlook i dag.

Isomat Nordic gør det nemt at give dit gulv et betonlook

Der er mange fordele ved et gulv med betonlook – særligt det æstetiske udtryk er grunden til at mange vælger det. Det har derudover også en lang række praktiske egenskaber, der gør det til en solid løsning. Med alle disse kvaliteter kan det lyde som en kæmpe opgave at give dit gulv et betonlook, men det er på ingen måde tilfældet.

Isomat Nordic har et sortiment af microcement der alle sammen har det til fælles at de er enormt nemme at arbejde med. Du kan give dit gulv et moderne betonlook med et ganske tyndt lag, og det nedsætter drastisk den tid det tager at påføre det. Desuden betyder det tynde lag at du kan give dit gulv et betonlook uden at pille ved allerede eksisterende proportioner, VVS arbejde osv. i det gulv du ønsker skal have et betonlook.

Vores microcement betyder giver mening til udtrykket ”gør-det-selv”, og det vil du uden tvivl kunne skrive under på hvis du giver dig i kast med at modernisere dit gulv med et betonlook.

Betonlook gulv på ægte gør-det-selv manér

Vi har et stort udvalg af kvalitetsløsninger og vores microcement er bestemt ingen undtagelse. Vores produkter giver dig muligheden for at give dit gulv et smart betonlook som en ægte ”hjemme-håndværker”.

Vi er af den overbevisning at boligindretning ikke nødvendigvis behøver at være et kæmpe projekt der i værste fald aldrig bliver til andet end snak. Derfor er det vigtigt for os at vores produkter er lige til at kaste sig over – f.eks. kan du give dit gulv et betonlook uden rent faktisk at skulle støbe et fundament og lægge et gulv.

Du kan gå i gang med at give dit gulv et betonlook allerede i dag med vores microcement.

Kontakt Isomat Nordic og hør mere om vores store udvalg

Som nævnt byder vi på et stort udvalg af løsninger til din boligindretning, og vi er derfor også altid klar til at rådgive og vejlede dig igennem din proces med at give dit gulv et moderne betonlook.

Du kan kontakte os på +45 31 34 50 45 eller skriv en mail til os på info@isomatnordic.com.