Betonlook væg

Ønsker du et råt og rustikt betonlook på din væg, så har Isomat Nordic den helt rigtige løsning til dig. Med vores microcement har du nu muligheden for at modernisere din væg – og så er det både praktisk, nemt og billigt.

Der er mange fordele ved at anvende vores microcement, men en af de største er klart at du blot kan anvende vores microcement på allerede eksisterende overflader. Det ændrer hverken på proportionerne eller de mål du har på dine overflader i forvejen, da der blot kræves et lag med en tykkelse på nogle få millimeter.

Gå i gang med at give dine vægge et moderne betonlook allerede i dag!

Betonlook til dine vægge – ikke kun et smart udseende

Udover at et betonlook vil give dine vægge et vidunderligt, moderne udtryk, så er det også yderst praktisk. Ved at anvende microcement fra Isomat Nordic kan du nemlig gøre dine overflader utrolig holdbare, slidstærke og skridsikre – egenskaber der uden tvivl vil værdsættes uanset hvor mange vægge du vælger at anvende det på.

Det er derudover muligt at modificere overfladen med vores microcement grundet den opbygning materialet anvendes i. Ved at give dine vægge et betonlook kan du således ændre på både teksturen, farven og generelt hele det samlede udtryk på den valgte overflade.

Du kan f.eks. vælge et naturligt og råt eller et blankt og stilrent betonlook til dine vægge. Med microcement fra Isomat Nordic får din fantasi og din kreative side fri mulighed for at udfolde sig.

Vægge med betonlook – ’det nye sort’

Når det kommer til boligindretning, så er den rustikke og rå stil i særlig høj kurs og har været det i noget tid nu. ”Bo bedre” stilen er til dels blevet erstattet af det urbane udtryk, og et betonlook til dine vægge vil uden tvivl være i tråd med denne nye moderigtige stil.

I 2019 vil stadig flere og flere have et råt betonlook på deres vægge, og med Isomat Nordics microcement har du muligheden for at være med på moden uden at gå på kompromis med de ting der betyder noget for dig når det kommer til boligindretning.

Et autentisk betonlook til dine vægge –
kontakt Isomat Nordic for at høre mere

Vores specialister sidder altid klar til at give dig kyndig vejledning og kompetent rådgivning om vores produkter. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os hvis du har nogle spørgsmål eller du blot vil høre mere om de mange muligheder for at få det helt rigtige betonlook til dine vægge.

Du kan kontakte os på tlf. +45 31 34 50 45 eller skriv en mail til os på info@isomatnordic.com.