Betonvægge

Ønsker du at modernisere dit hjem uden at det nødvendigvis skal blive et uoverskueligt projekt der aldrig bliver til noget, så er svaret betonvægge med microcement fra Isomat Nordic. Vores produkter er nemme at anvende og giver dit hjem et hamrende skarpt udtryk.

Med betonvægge får du muligheden for at kombinere forskellige indretningsstile i en større harmoni, fordi du får så mange glatte, ensfarvede overflader der ikke på nogen måde forstyrrer rummets andre elementer.

Betonvægge – meget mere end bare æstetik

I 2019 er der ingen tvivl om at det rå, rustikke udtryk er det der står øverst på listen når det kommer til boligindretning rundt omkring i verden. Betonvægge er en glimrende mulighed for at opnå netop dette udtryk i dit hjem – og så er det samtidig enormt praktisk.

Betonvægge har først og fremmest en slidstyrke næsten uden sammenligning når det kommer til overflader. Med betonvægge lavet på microcement fra Isomat Nordic får du både det upolerede cement-look og den praktiske funktionalitet i en nem løsningsform. Desuden er betonvægge gode i rum hvor der skal være yderligere indretning, da de store overflader gør det nemt at lege med farverne på de andre møbler i rummet.

Betonvægge er det oplagte valg til dig der elsker boligindretning og stil, men samtidig også er praktisk anlagt.

Betonvægge fra Isomat Nordic

Isomat Nordic byder på et stort og varieret sortiment af microcement så du kan komme i gang med at skabe dine nye rammer i dit hjem med flotte betonvægge allerede i dag. Vi arbejder altid hårdt på at sikre at vi kan tilbyde de nyeste, bedste løsninger indenfor microcement og betonvægge – og så er vi stolte af altid at kunne tilbyde vores produkter til konkurrencedygtige priser.

Isomat har igennem de sidste mange årtier været en del af utallige indretnings- og entreprenøropgaver, som vi altid har løst til stor ros fra vores samarbejdspartnere – store som små. Vælger du at lave dine betonvægge med microcement fra Isomat Nordic, så kan du være sikker på at du vælger helt rigtigt.

Kontakt Isomat Nordic og start dit gør-det-selv projekt med betonvægge i dag

Vi er altid klar til at rådgive og vejlede dig på din gør-det-selv færd med betonvægge lavet på microcement fra Isomat Nordic. Du kan være sikker på både at få kyndig vejledning samt bundsolide produkter, og det ved vi af erfaring er en kombination der sikrer dig de bedste resultater – uden sammenligning.

Du kan kontakte os på +45 31 34 50 45 eller skriv en mail til os på info@isomatnordic.com.