Cementgulv

Et cementgulv forbindes måske af nogen stadig med en kold, upoleret overflade og det kan derfor være svært at forestille sig et cementgulv i sit hjem. Med microcement fra Isomat Nordic er det muligt at få det rå udtryk som et cementgulv har, men hvor det samtidig er både behageligt og praktisk at have som primært underlag i sit hjem.

Microcement kan en masse forskellige ting, men vigtigst af alt så er det hamrende nemt at arbejde med og det egner sig derfor helt perfekt til gør-det-selv projekter, og du kan således selv have stor indflydelse på din egen boligindretning.

Cementgulv med microcement fra Isomat Nordic

Isomat Nordic giver dig muligheden for at blive ”hjemme-håndværker” og gå i gang med dit helt eget boligindretningsprojekt. Med vores microcement bliver et projekt som boligindretning meget mere overskueligt, og vores microcement muliggør bl.a. at du kan få dit helt eget cementgulv – noget der ellers normalt ville være en kæmpe opgave som ”hjemme-håndværker”.

Med vores microcement kræves der blot et tyndt lag for at tranformere en allerede eksisterende overflade til dit helt eget rustikke cementgulv, der i 2019 stadig er en af de helt store trends indenfor boligindretning.

Tag et kig på vores kæmpe sortiment her på hjemmesiden, og så kan du gå i gang med skabe dit helt eget moderne cementgulv allerede i dag.

Cementgulv – elsket af både designere og håndværkere

Den stadig forholdsvis nye trend med at skabe rustikke hjem i stedet for ”bo bedre” hjem er noget der samler både designere, håndværkere og forbrugere. Med et cementgulv lavet på microcement fra Isomat Nordic kombineres alle de praktiske egenskaber fra et cementgulv med det rå, autentiske udtryk det upolerede byggemateriale normalt besidder. Det hele er samlet i vores microcement der er nem at anvende og blot kræver et ganske tyndt lag for at få den ønskede effekt.

Cementgulve er efterhånden at finde overalt i både Danmark og udlandet – i alt fra virksomheder til private hjem til offentlige institutioner kan den moderne boligindretning spottes. Det er bestemt med god grund at så mange har taget stilen til sig, og efter microcement har slået igennem på den store scene er det blevet nemmere end nogensinde før at skabe sit helt eget cementgulv.

Isomat Nordic er din leverandør til microcement af høj kvalitet – med os er du allerede godt på vej i dit nye gør-det-selv projekt.

Kontakt Isomat Nordic og hør meget mere om vores spændende produkter

Du kan altid kontakte os for at høre mere om vores microcement til cementgulve – vi er klar til at vejlede og rådgive hele vejen igennem.

Du kan få fat i os på +45 31 34 50 45 eller på email info@isomatnordic.com.