Cementvæg

Det er højeste mode at have et hjem der udstråler seriøsitet, klasse og stil, men på samme tid også fremstår rustikt og råt de rigtige steder. Det er nemlig i 2019 kontrasten imellem det sarte og det rå der er det helt store omdrejningspunkt for boligindretning.

Det er for de fleste en nærmest uoverskuelig opgave at udskifte vægge i en bolig eller en virksomhed, men med microcement Isomat Nordic bliver det muligt for dig at få helt nye cementvægge på dine gamle overflader. Den kan nemlig anvendes på allerede eksisterende overflader, og den giver dig præcis det look af betongulv du ønsker dig.

Betongulv – et hjem i ægte ”New Yorker” stil

I 2019 vil flere og flere have cementvægge i deres hjem. Mange startede med at få det lavet på badeværelser, særligt på grund af den fantastiske praktik der er forbundet med materialet, men nu er trenden efterhånden rykket videre til resten af hjemmet, og derudover også til virksomheder m.m.

Det er uden tvivl enormt moderne at have et hjem i vaskeægte ”New Yorker” stil, og rå cementvægge fra Isomat Nordic bringer derfor storbyens smarte stil direkte til dit hjem. Vores løsning er som nævnt yderst fleksibel da den kan tilpasses både i farve og tekstur, så du kan få præcis de cementvægge du går og drømmer om.

Ønsker du din bolig, virksomhed eller noget helt tredje i ægte ”New Yorker Penthouse” stil, så start allerede i dag med cementvægge lavet på microcement fra Isomat Nordic.

Cementvægge – et fælles holdepunkt for både designere og håndværkere.

Den stadig forholdsvis nye trend med at skabe rustikke hjem i stedet for ”bo bedre” hjem er noget der samler både designere, håndværkere og forbrugere i en bred enighed om materialets mange egenskaber.

Med cementvægge lavet på microcement fra Isomat Nordic kombineres alle materialets praktiske egenskaber med det rå, autentiske udtryk det upolerede byggemateriale normalt besidder. Hele denne perfekte symfoni er slutteligt samlet i vores microcement der er nem at anvende og blot kræver et ganske tyndt lag for at få den ønskede effekt.

Isomat Nordic er din leverandør til microcement til cementvægge af høj kvalitet – med os er du allerede godt på vej i dit nye gør-det-selv projekt.

Kontakt Isomat Nordic og hør mere om vores microcement til cementvægge

Når det kommer til microcement, så har vi har et kæmpe udvalg af produkter, farver osv. således at du kan få præcis det resultat på dine cementvægge som du ønsker dig. Vi vejleder og rådgiver dig gerne på vej i dit projekt, så du kommer godt fra start med Isomat Nordic som personlige leverandør.

Du kan ringe til os på tlf. +45 31 34 50 45 eller skriv en mail til os på info@isomatnordic.com.