Microcement farver

Generelt er microcements farver og udtryk med til at give en overflade et super rustikt og moderne udtryk. De fleste forbinder nok ordet ”cement” med farven grå, og det er nok de færreste der forestiller sig at microcement produceres i et væld af farver – alt fra murstensrød til sort, okker, lilla og mange flere.

Isomat Nordic tilbyder microcement i et kæmpe udvalg af farver, og vi er altid klar på at vejlede dig til at finde den eller de microcements farver der passer til lige præcis dit projekt. Se de mange muligheder her på vores hjemmeside eller send os en e-mail på adressen nederst på siden for at finde ud af mere.

Microcement i farver – hvad er det egentlig?

Helt konkret er microcement i farver et mindre lag af cement, som kan tilføres til stort set alle typer af overflader. Microcement i farver kan både anvendes på grund af de mange praktiske elementer materialet besidder, men det anvendes i høj grad også for det rå og unikke look det giver for eksempel gulv, væg eller terrasse.

Microcement i farver er desuden et yderst robust materiale, og det kan således anvendes indendørs såvel som udendørs. Det kan klare alle danske vejrforhold uden problemer, og det er tilmed meget nemt at gøre rent.

Microcement i farver kan tilpasses både i udseende, styrke og lignende, så det i sidste ende passer perfekt til den overflade det ønskes anvendt på. Ofte er laget der tilføres blot nogle få millimeter i tykkelse, så det kan i de fleste tilfælde nemt tilføjes oven på en allerede eksisterende overflade uden at påvirke tykkelsen på det endelige resultat.

Mange muligheder med microcement i farver

Der er en lang række gode grunde til at vælge at arbejde med microcement i farver – som udgangspunkt er der rigtig mange der vælger materialet på grund af dets fantastiske, og meget moderne, udtryk. microcement i farver lader dig lege rundt med denne æstetik og give den dit eget personlige præg.

Vælger du microcement i farver, så er der ingen forskel på det produkt du får i sidste ende – materialet vil stadig være enormt praktisk og slidstærkt. Materialets popularitet er først og fremmest på grund af dets æstetiske udtryk, men der er også rigtig mange der sætter stor pris på at have et gulv eller en væg der kan tåle lidt af hvert – f.eks. hvis man har små børn der spilder ofte.

Lad Isomat Nordic være din personlige leverandør af microcement i farver og oplev selv de mange fordele.

Kontakt Isomat Nordic og hør meget mere
om vores microcement i farver

Du kan høre meget mere om vores microcement i farver – vi er nemlig altid klar til at rådgive og vejlede dig igennem dit gør-det-selv projekt. Vi kan fortælle dig om vores sortiment, anvendelsen af vores produkter og meget mere.

Ring til os på tlf. +45 31 34 50 45 eller skriv en mail til os på info@isomatnordic.com.