Microcement gulv

Mange forbinder cement og beton med byggemateriale, byggepladser og meget andet – men det er sjældent at boligindretning er noget af det første folk tænker. Vælger du at påføre microcement på dit gulv så træffer du et boligindretningsvalg som du ikke vil fortryde, og Isomat Nordic er din leverandør af nogle af markedets stærkeste produkter.

Det har nu i flere år været topmoderne med et rustikt hjem, og der er ingen tegn på at denne trend forsvinder i fremtiden. Det er der helt bestemt en række designmæssige forklaringer på, men der er også en række praktiske. Et gulv med microcement kan tåle meget mere end mange andre typer af gulve, og det er en kvalitet mange sætter stor pris på i deres hjem.

Et gulv med microcement er et gulv du får glæde af i rigtig mange år fremover – prøv det allerede i dag.

Et hjem i ægte ’New Yorker’ stil med microcement gulv

Det er i høj grad moderne at indrette sit hjem med et rustikt udtryk for øje, og et gulv med microcement er ideelt til dette formål. Det giver det rå, upolerede udtryk af byggematerialet fra 1960’erne, men det er både mere medgørligt og bedre egnet til at opgradere allerede eksisterende overflader.

For at give dit hjem et råt, urbant udtryk kræves blot et ganske tyndt lag microcement på dit gulv. Mange bliver overraskede over hvor lidt der skal til for at ændre udtrykket i dit hjem fuldstændig. Et gulv med microcement er først og fremmest æstetisk smukt, men det har også en lang række praktiske fordele – disse faktorer kombineret er med til at gøre det til det perfekte valg til dit hjem.

Et gulv i særklasse med microcement fra Isomat Nordic

Med et gulv lavet på microcement fra Isomat Nordic kan du være sikker på at du vælger produkter fra ’øverste hylde’ på markedet. Det er vigtigt for os altid at være med på de nyeste trends og dette afspejles tydeligt i vores store sortiment. Vores passion for god boligindretning betyder også at vi altid er klar med inspiration og vejledning til dit gør-det-selv projekt med gulv på microcement.

Uanset om du går med tanker om at modernisere din virksomhed, din bolig eller et helt tredje sted, så er et rustikt udtryk med gulv på microcement en hamrende god start på et sådant projekt.

Lad Isomat Nordic hjælpe dig godt på vej i dit projekt allerede i dag med vores microcement til dit gulv – altid til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os og hør meget mere om vores store udvalg af Microcement til dit gulv

Det er vigtigt for os at vores kunder ender med et resultat de kan være både stolte af og hamrende tilfredse med. Vores microcement til dit gulv bliver således et fælles projekt, hvor vi glædeligt vejleder dig ift. valg af produkter, anvendelse osv.

Du kan kontakte os på tlf. +45 31 34 50 45 eller skriv en mail til os på info@isomatnordic.com.