Microcement væg

Microcement er ideelt til din væg, da det er et yderst fleksibelt materiale, og det har en fantastisk slidstyrke der gør det ganske velegnet til både indendørs og udendørs brug. Microcement påføres nemt på væggen oven på allerede eksisterende overflader som f.eks. fliser, hvorefter materialet overfladebehandles på en måde der både er med til at give det et skarpt og unikt udseende samt gør det enormt modstandsdygtigt overfor alle former for dansk vejr, forhold og fugt.

Microcement til din væg fra Isomat Nordic er i øvrigt virkelig nemt at vedligeholde, hvilket yderligere er med til at underbygge den fantastiske holdbarhed materialet i forvejen har. Materialet gør overfladen nem at rengøre, og det er på den måde muligt at bevare dets unikke udseende.

Anvendelse af microcement på væg

Uanset hvilken væg du anvender microcement på, så vil resultatet uden tvivl være helt fantastisk. Efter tilføjelsen af microcement vil du nemlig stå tilbage med en overflade der både er enormt slidstærk, holdbar og derudover har et moderne, unikt udseende. Derudover har materialet en virkelig god bindingsevne, og det kan derfor kombineres med andre materialer I ellers kunne tænke at have jeres væg i.

Microcement på din væg er både billigt og hurtigt, og selve processen tager faktisk ganske kort tid – resultatet afspejler dog på ingen måde disse forhold. Ved at lægge microcement på din væg bevarer du den hårdhed overfladen har i forvejen, og dette sikrer en solid overflade. Microcement på din væg sørger desuden for at overfladen altid er enormt fleksibel og selvfølgelig vandafvisende.

Går du med tanker om at opfriske din boligindretning med ny vægge, så er microcement fra Isomat Nordic uden tvivl en hamrende god løsning for dig.

Oplev selv de mange muligheder med microcement på din væg

Der er et væld af muligheder når det kommer til microcement på din væg. Det kan for det første være med til at give et nyt, smart look og med microcement på din væg er du sikker på at dine overflader bliver fuldstændig moderniseret efter de stærkeste boligtrends. Derudover tilfører microcement også din væg en belægning der sørger for at overfladen er nem at holde pæn og ordentlig.

Virkningen og intensiteten af den endelige farve på din væg med microcement påvirkes i øvrigt ved hjælp af den beskyttende overfladebehandling der anvendes. Microcement kan således give din væg et naturligt og råt beton udseende, en dyb og mat farve eller et blankt og glat udseende – denne alsidighed i udseendet på microcement er med til at gøre materialet til et af de mest fleksible og dynamiske når det kommer til overflader.

Kontakt Isomat Nordic og hør meget mere om vores microcement til væg

Vi er altid klar til at hjælpe vores kunder med deres projekter, og går du med tanker om at anvende microcement på din væg, så vil vi meget gerne rådgive og vejlede dig til de rigtige produkter.

Du kan kontakte os på tlf. +45 31 34 50 45 eller skriv en mail til os på info@isomatnordic.com.