Vægge af cement

Ønsker du et hjem med overflader du kan regne med? Er du tilhænger af at kombinere æstetik med praktik og lade de forskellige elementer i boligindretningen spille sammen så alt går op i en højere enhed? Vægge af cement bestående af en overflade af microcement fra Isomat Nordics alsidige sortiment er løsningen for dig der kan nikke genkendende til det ovenstående.

Med vægge af cement lavet på vores microcement får du muligheden for at kombinere cements fantastiske slidstyrke og autentiske udtryk med brugervenligheden og arbejdsindsatsen forbundet med en almindelig overfladebehandling. Det er nemt, smukt – og så er det hamrende prisvenligt.

Giv dit hjem et moderne udtryk med vægge af cement

Boligindretning er et dynamisk område i konstant udvikling, og hvad der moderne ændrer sig hele tiden. Det er dog tydeligt at nogle trends er kommet for at blive, og vægge af cement er uden tvivl et eksempel. Hvert år er der en ny bølge af indretningsmåder, men det rustikke, upolerede og autentiske udtryk går altså igen gang på gang. Med vægge af cement er du således sikker på altid at være med på moden.

Som nævnt er denne moderigtighed ikke på bekostning af praktikken overhovedet – faktisk gør microcement fra Isomat Nordic det muligt at få et praktisk hjem med den helt rigtige æstetik. Vægge og gulve af cement er så meget 2019, lige så vel som det var 2015, 2016, 2017, 2018 og uden tvivl fortsat vil være en del af den moderne indretning fremadrettet – og det er med rigtig god grund.

Hvorfor vælge vægge af cement?

Udover alle de ovennævnte fantastiske egenskaber vægge af cement besidder, så er der også en tungtvejende årsag til at så mange anvender vores microcement i forbindelse med deres boligindretning: Store, lækre vægge og andre overflader af cement åbner døren til en kæmpe verden af muligheder indenfor indretning. Det rustikke, lavprofilerede udtryk du får med vægge af cement betyder at der kan skrues op for farverne og teksturerne på møbler og lignende i de pågældende rum.

Desuden er det enormt nemt at anvende vores microcement til at lave flotte vægge af cement, og det påkrævede lag der skal anvendes er så tyndt at det ingen indflydelse har på allerede eksisterende overfladeproportioner og teksturer. Med andre ord kan du beholde din indretning præcis som du har den i dag og så blot ’pifte’ den op med vægge af cement.

Det er svært at få øje på nogle ulemper med vægge af cement, og vi anbefaler derfor klart vores kunder at give microcement fra Isomat Nordic et forsøg – vi er sikre på det vil være en positiv oplevelse.

Kontakt Isomat Nordic og hør mere om vægge af cement

Isomat Nordic har et kæmpe udvalg af microcement, så du kan få præcis de vægge af cement du går og drømmer om. De mange muligheder betyder også at rådgivning kan være nødvendigt – og der er vi altid klar til at assistere vores kunder med kyndig vejledning til deres projekter.

Du kan kontakte os på tlf. +45 31 34 50 45 eller skriv en mail til os på info@isomatnordic.com.